Rumah Pertama Dengan Bayaran Bulanan Yang Rendah

Ramai dari kita yang nak beli rumah tapi tak mampu dengan bayaran bulanan yang tinggi sekarang ni. Terus terang kita dapat lihat harga pasaran rumah sekarang, bila harga rumah dah tinggi dah pasti bayaran bulanan pun akan tinggi.

Macam mana nak beli rumah sendiri kalau bayaran bulanan pun di luar kemampuan kita. Itu masalah kenapa susah untuk kita beli rumah.

Saya akan kongsikan dengan anda screenshor harga rumah sekitar KL & Selangor untuk kita tengok.

 

[envira-gallery id=”25″]

 

Bila kita dah tau harga rumah semasa baru kita boleh buat keputusan. Nak beli rumah PRIMA pun bukan murah sangat pun, bulanan pun lebih dari RM1,100 sebulan sebab rumah PRIMA bermula dari RM250k dan ianya rumah bertingkat. Mampu ke kita nak sediakan bayaran setiap bulan?

Jangan risau kami ada solution untuk anda memiliki rumah teres yang jauh lebih murah dari harga rumah PRIMA dengan bayaran bulanan serendah RM 750 sebulan. Confirm anda tak dapat offer ni kat tempat lain.

Bila sebut rumah teres ni kita mesti terbayang rumah landed yang tenang, parking pun senang, tak payah lagi nak bergaduh bila orang lain buat double parking block kereta kita dan tak perlu lagi berebut nak naik lift. Semuanya nmpak lebih tersusun dan anak-anak pun dapat membesar dengan tenang dan selesa.

Tunggu apa lagi, dapatkan rumah pertama anda hari ini. Rumah anda, anda bebas untuk buat apa saja, Nak sewakan atau nak jadikan homestay pun takde masalah.

 

Daftar sekarang, Tiada sebarang bayaran untuk booking dan deposit