Taman Lagenda Bandar Baru Teluk Intan | Atok Hartanah

Taman Lagenda, 3B/2B Bandar Baru Teluk Intan, Perak

Sebuah projek rumah baru mampu milik yang lengkap dengan segala infrastuktur untuk keselessan anda dan keluarga anda. Projek Rumah Bandar Baru Teluk Intan ini mempunyai hampir 11,000 unit rumah teres mampu milik untuk semua lapisan masyarakat.

Projek Rumah Bandar Baru Teluk Intan lebih mensasarkan golongan kakitangan kerajaan dengan gaji bersih minima RM1,200 keatas untuk memilikinya.

Bayaran bulanan rumah di Bandar Baru Teluk Intan ini hanya sekitar RM 750 sebulan dan amat sesuai bagi kakitangan kerajaan yang mempunyai kelayakan yang rendah dan tiada kemampuan membeli rumah di Kuala Lumpur dan Selangor.

Projek Taman Lagenda, Bandar Baru Teluk Intan juga menawarkan kemudahan seperti Kelab Golf, Kolam renang, Taman Permainan, Joging track dan track basikal untuk semua resident.

Harga jualan untuk rumah Taman Lagenda, Bandar Baru Teluk Intan bermula dari RM 149,800 pada pelancaran pra-pemilikannya dan kini harga rumah telah dinaikkan kepada RM 157,800 hanya dalam tempoh kurang dari 12 bulan.

Kini Taman Lagenda, Bandar Baru Teluk Intan telah melalui fasa 1 dan proses tolak tanah telah giat dijalankan oleh pihak pemaju.

 

[envira-gallery id=”40″]

 

Taman Lagenda, Bandar Baru Teluk Intan ini juga boleh dikelaskan sebagai hartanah yang menguntungkan yang mana keuntungan boleh dinikmati dari tahun pertama pembelian dan sesuai untuk dijadikan sebagai pelaburan yang mana permintaan dari pelajar, tenaga pengajar dan kakitangan Kolej dan university yang berhampiran juga tinggi.

Malahan UPSI juga dalam perancangan nak membuka kampus baru di kawasan yang berhampiran dengan Taman Lagenda, Bandar Baru Teluk Intan ini.

Bayangkan jika anda menggunakan pinjaman perumahan dari LPPSA yang faedah hanya serendah 4% saja setahun dah tentu akan lebih cepat dapat untung hasil dari pelaburan anda.

Jadi, mulakan langkah bijak anda untuk memiliki rumah ini sekarang, kerana rumah ini semakin hari semakin banyak dijual. Mungkin anda antara orang yang bertuah layak untuk memilikinya.

 

 

Lengkapkan borang di bawah untuk anda berpeluang memiliki rumah ini tanpa sebarang bayaran permulaan.